Copyrights

 

Website disclaimer

De gegevebs op deze website zijn uitsluitend bestemd als informatie.
De inhoud van deze website wordt verzorgd door 'Cie gebruik basiliek Hulst '
Hoewel wij onze uiterste best doen om de informatie op deze website up-to-date en correct te houden, geven wij geen garanties, direct noch indirect over de volledigheid, accuraatheid, betrouwbaarheid of beschikbaarheid van de informatie, de producten, de service of de afbeeldingen op de website.
Ieder vertrouwen, dat u stelt in de informatie op deze website is daarom voor uw eigen risico.

In geen enkel geval zijn wij verantwoordelijk voor verlies of beschadiging direct of indirect, middellijk of onmiddellijk voortvloeiend uit het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u doorlinken naar andere websites, waarover de'Cie gebruik basiliek Hulst ' niet het beheer heeft.
Over de aard, de inhoud en de beschikbaarheid van deze websites hebben wij geen controle, noch houdt de vermelding van deze websites in, dat wij die zouden aanbevelen.

We doen de grootst mogelijke moeite om de website snel en goed werkbaar via internet ter beschikking te stellen. Toch is de 'Cie gebruik basiliek Hulst ' niet verantwoordelijk en zal niet aansprakelijk zijn als de website buiten onze schuld tijdelijk wegens technische problemen niet beschikbaar is

English version »